ko

ko | len tak..

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
ko

Čo je podľa vás väčší fail: To, že členom parlamentného výboru za ľudské práva bude člen ĽSNS Milan Mazúrek, ktorý útočil na moslimskú rodinu, alebo to, že tomu výboru bude predsedať Erika Jurinová z OĽaNO, ktorá hlasovala za zákon, ktorý by posielal ženy na 12 rokov do basy za umelé oplodnenie?

Zdroj: FB: Menej štátu
 
Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 24.3.2016 07:28

To, ze minister vnutra bude jeden z najvacsich arogantnych zlodejov a klamarov v republike.


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 24.3.2016 07:36

druhy najvacsi je, ze nacisti z SNS maju problem s nacistami z LSNS

Treti ak predseda vlady povie, ze nezijeme v pravnom state.

A dalej napr. ze KSS ktora by mala byt v zmysle platneho trestneho prava vyhlasena za protizakonnu a nelegalnu (specifikuje to blizsie zakon 125/1996Z.z.), taha po sudoch odporcov busty vlastizradcu Bilaka.

a....


joereactor
joereactor | 24.3.2016 07:37

Erika hlasovala, preto aby sa dostal do dalšieho čítania a tam pozmenila trest. Po druhé: umením oplodnením dnešnou technikou dochádza o oplodňovaniu viacej vajičok a následne sa nadbytočne zárodky zničia - či že vražda.


joereactor
joereactor | 24.3.2016 07:38

Mazurek kľudne môže bojovať za ludské práva utláčaných žien v búrkach, araby svojim ženám nedávajú moc dýchať


Hovado
Hovado | 24.3.2016 13:33

Joe aj každý potrat, aj mimovolny by sa mal trestať ako vražda?


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 24.3.2016 13:36

Hovado bioetika je na vlemi dlhu debatu, len davam do pozornosti, ze tuto temu neradno otvarat, lebo tento sposob komunikacie na to nema kapacity ani perspektivu. Doknca ani dostojnost na to bavit sa o ludskom zivote a jeho ochrane.


Ja-som
Ja-som | 25.3.2016 07:56

To je trochu rozdiel - on skutok vykonal, ona podpísala návrh zákona na prerokovanie, ktorý bol stiahnutý. On vedome útočil na tú rodinu, ona s trestaním za umelé oplodnenie nesúhlasila, chcela to zmeniť pri druhom čítaní. On ľudské práva - právo na slobodu náboženstva vedome porušil, ona bojuje aj za ľudské práva aj nenarodených detí. Síce s ňou nesúhlasím, ale je to legitímny názor, aký majú oficiálne kresťanské cirkvi a aj niektoré strany. S názorom sa môže nesúhlasiť, ale s napádaním ľudí na ulici sa musí nesúhlasiť.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader